Thursday, February 9, 2012

She's come back



Salam... Hai korang..Urm,mesti dah x engat lah nih...
It's okay..Ak faham..memandangkan ak nih mcm biskut..Kejap ada,kejap takde..siapa yg nak perasan kalau ak update ke x..haha..
But dalam hati nih , x pernah lupe pon kat blog..huhu..Itu yang penting...
X sempat nak wish Happy New Year kat korang kan..kuang3 > . <
Sekarang nih , musim demam makin menjadi-jadi plak kan.. so, kepada sesiapa yg rase2 mcam nak demam tuh , cepat2 lah pergi klinik.okay. 
Setelah cuti selama sebulan nih, maka tamatlah cuti sem..So,next week start kelas.. Dan menjelanglah sem ke-3 buat ak..
Makin lama makin tough..And rasa macam cepat jer masa berlalu..Umur pun semakin tua..Ecehhh..
Ak pon sekarang nih x duduk lagi di hostel di sebabkan masalah kesihatan..Jadi , ak membuat keputusan untuk berulang-alik saja lah , sebab x jauh pon dengan rumah parents..
Cuti sem nih ak x kerja pun..Just duduk rumah jer..TAPI, bila ak bosan,ak mesti nak pergi rumah maksu , tgok Rayyan...Sebab bila tgok dia, hati boleh jadi sejuk...Bila kt marah , bukan main lagi dia gelak aww..
Ok, nih ak upload picx dia utk korang tengok.. huhu

RAYYAN <3






1 comment:

  1. Apa pulak tak ingat..mestilah ingat kat ira lagi..:)

    ReplyDelete

Katak tengah melompat-lompat